fredag 23 januari 2009

Säkert ointressant för er, men

Nu har Lovisa kissat två gånger på pottan. Femton månader. Hon gick och satte sig på pottan och jag tog av henne blöjan - lite nyfiken om det skulle bli något. Och det blev det. Och det var så roligt för hon blev överlycklig över detta. Och nästa dag blev det likadant. Kära nån, jag har inte tid med pott-träning nu, vad gör man?

Jag har förvånat sett hur hon vareviga dag drar av sig stumporna. Och jag sätter på dem igen och hon verkar nöjd. Så går det några minuter så drar hon av dem igen. Du vet, man funderar - tycker hon att det är halt med strumpor? Så kan det väl vara. Är hon varm om fötterna? Det är hon verkligen inte - isbit!

Ett annat fenomen är att hon hela tiden ska klättra upp på stolen vid datorn och sitta och trycka på tangentbordet medan hon håller i telefonen och pratar och pratar - mest med pappa.

Och så har vi rotandet i skåpen och lagandet av låtsasmaten...

Så kom jag på... hennes mamma är alltid barfota. Hennes mamma sitter ofta vid datorn och pratar i telefonen. Och hennes mamma rotar i skåpen och lagar mat. Hon är en liten härmapa!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Trevlig helg - och titta gärna in hos mig och tävla om glasögon och gröna trasor - eller se mig som kines!

Overthere sa...

Härligt! Skönt ändå med intresse för pottan. Här är det nada från det äldre hållet, däremot den yngre sitter gärna en stund... *suck*